Casar de Burbia Godello
Casar de Burbia Hombros
600-700 méteres magasságból, 50-100 éves tőkékről származó nagyon arányos, harmonikus, fajtajelleges mencia. Saját élesztővel erjedt, majd szinte kizárólag használt hordókban érett, hogy kizárják a hordós-pörköléses aromákat és megtartsák ennek a szexi szőlőfajtának az incselkedő, nyári virágos, piros gyümölcsös, földes, ibolyás, zsongító karakterét. Elég jól sikerült a mutatvány.
Casar de Burbia Mencia
A különböző magasságokban található dűlők termését külön szüretelték és erjesztették ki, ezután készítették el a tételek legharmonikusabb házasítását. Két hónapig tartották seprőn, majd 10-12 hónapig érlelték másod- és harmadtöltésű francia hordókban. Az eredmény? Egy komplex, finoman fűszeres, virágos, arányos testű, bársonyos tanninú, egzotikus aromákkal és finom ásványossággal incselkedő szexi mencia.
Cava Grimau Brut
Egész egyszerűen verhetetlen ár-érték arányú cava! Alapvetően gyümölcsös darab, melyben azért megvan a komplexitás, a nagy, érlelt methode traditionelle pezsgőkre jellemző összetettség, finom élesztős, süteményes jegyek is. Szuper jó ivású, ugyanakkor sokoldalú bubis - felső-közép kategóriás szint, és ahhoz képest nagyon-nagyon baráti áron elérhető...
Cava Grimau Brut Nature
Igazi best buy cava, mely megtalálható számos fine dining helyen Spanyolországban és mégsem szálltak el az árral... 18 hónapos palackérlelést kap, mielőtt piacra hozzák. Nagyon finom szemcsés, egyenletes buborékok, egyszerre gyümölcsös, citrusos és finoman élesztős, harmonikus karakter, nem harsogó savérzet, enyhe krémesség jellemzi. Finom, na!
Cava Grimau Brut Nature Magnum
Cava Grimau Gran Reserva
A Cava Grimau zászlóshajója. A második erjedés után még legalább 5 évig érlelik, mielőtt piacra kerül. A szokásos "cavás" fajták mellett chardonnay és pinot noir is van benne. Élesztős, süteményes jegyek, kiegészítve csonthéjas gyümölcsökkel. Komplex, nagy cava, mely champagne-ok mellett sem vall szégyent egy kóstolósorban.