Il Colle Baio DOCG Prosecco
Conegliano - Valdobbiadenén belül a Baio nevű domb lejtőiről származik a szőlő, melyek között a glera mellett bianchetta, perera és verdiso is található. Összetett, szép illatú prosecco, virágokkal és barackokkal. A trópusi gyümölcsös, barackos aromák kóstolva is vissza-visszatérnek. Kedves és intenzíven gyümölcsös cucc.
Il Colle Icy Bubbles Extra Dry
Il Colle Prosecco Cartizze Dry
Cartizze az egyik legnagyobb presztízsű terület Conegliano - Valdobbiadenén belül. Mindössze 100 hektár - innen származnak a legjobb proseccók, szinte kizárólag "dry" jelöléssel, azaz egy nagyon enyhe édes érzet mindig hozzátesz ezeknek a proseccóknak a kerekségéhez és harmóniájához. A Cartizze proseccók a speciális talajadottságnak és mikroklímának köszönhetően a legkoncentráltabb és legintenzívebb ízvilágú proseccók.
Il Colle Prosecco DOCG
Conegliano - Valdobbiadene DOCG területről származó szuper ár-érték arányú, magas minőségű prosecco, a glera mellett egy kevés pinot blanc-nal. Az illatban citrusok, almás és szőlős jegyek, kóstolva alma, zöldalma, birs játszik. Krémes, egyensúlyos, száraz, frissítő darab, mely a '22-es Vinitalyn, a 5StarsWines-on 95 pontot kapott - a legmagasabbat a proseccók mezőnyében!
Il Colle Prosecco DOCG Magnum
A kis díjnyertes best buy bomba másfél literes kiszerelésű változata, mert a proseccót úgy sem egyedül isszuk, egy 0,75-ös palack meg már két embernek is kevés.
Il Colle Prosecco Frizzante Brut
Il Colle Prosecco Treviso
Le Manzane Balbinot Prosecco Brut
200 méter feletti magasságban található ültetvényekről származó, friss, gyümölcsös prosecco, melynek illatában az élesztősség is megjelenik finoman, a fehér húsú gyümölcsök mellett. Min. 85% glera, egy kis chardonnay-val és pinot blanc-nal kiegészítve. Nagyon szép és hosszú a perlage, szóval akár absztinensek is örömüket lelhetik benne - gyönyörködve nézegetve a terméket. Azért inni is élmény.
Le Manzane Conegliano Valdobbiadene Prosecco Brut
"Komoly" prosecco, már ha lehet ezt a jelzőt használni a proseccóra. Az alapbort három hónapig tartották seprőn, majd a második erjesztéskor is kapott három hónapos seprős érlelést, ennek köszönhetően ebben a proseccóban az intenzív gyümölcsös jegyek mellett már a hagyományos pezsgős, toastos, kenyérhéjas karakter is megjelenik. A test közepes, enyhén krémes, a buborékok nagyon finom szemcsések, nem tolakodók, de hosszan tartanak. Komplex és elegáns proszi.