Alsina & Sarda Cava Brut Blanc de Blancs
Alsina & Sarda Cava Brut Nature Vintage
Alsina & Sarda Cava Brut Reserva
40% macabeó, 40% xarel-ló, 20% parellada. csak a színlevet és az első,kíméletes préselés levét használták. 20 hónapig érlelték palackban a második erjesztés során, így az Alsinára jellemző gyümölcsös, citrusos karakter mellett itt már a briósos, sütis jegyek is megjelennek. Komplex reserva cava, világbajnok áron.
AT Roca Cantallops Xarel-lo
Hűvös, elegáns, sokrétegű fehérbor. Mészköves talaj, északi kitettség, 65 éves tőkék... Mi más is lehetne az eredmény, mint egy ilyen komplex, feszes, ásványos gyönyörűség! 100%-ban a katalánok savhangsúlyos borokat adó szőlőfajtájából, a xarel-lóból készült, de a 8 hónapos hordós érlelés és seprőn tartás szépen kerekíti az összképet: az AT Roca xarel-lója minden évben kiemelkedik krémességével, finom aromáival és összetettségével.
AT Roca Cava Esparter Brut Nature
A pincészet által legtöbbre tartott macabeo szőlőből készült, 100%-ban. Az alapbort félévig hordóba is tették, majd a pezsgőt minimum 40 hónapig érlelték palackban. A szőlők 55 éves, azaz "öreg" tőkék, a terület északnyugati kitettségű, hűvös mikroklímájú. A buborékok egészen finomak, szinte krémesek, az almás-körtés, plusz briósos aromák mellett vanília, toast és egy kis füstös karakter is érezhető. Széles, krémes, telt, nagy cava, ízben is intenzív fehér húsú gyümölcsösséggel és süteményes jegyekkel.
AT Roca Cava Reserva Brut Nature
Teljesen organikus módon készült, csak természetes élesztőt használtak,, majd 20 hónapig érlelték seprőn. Komplex, sokrétű cava, illatában fehér húsú gyümölcsök, citrusok és édeskömény. Kóstolva barackos-citrusos gyümölcsök és a finom szemcsés bubik mellett egy pici sós, sós fűszeres karakter is megjelenik, ami még izgalmasabbá teszi.
AT Roca Cava Rosat Reserva Extra Brut
Beso de Vino Organic Tempranillo
Beso de Vino Trió
Bodega Santa Julia El Burro Malbec Natural
El Burro, azaz A Szamár egy minimális intervenció jegyében készült malbec. 100% organikus szőlőterületről származik a termés, saját élesztővel történt az erjesztés, nem használtak ként és nem is szűrték a bort. Azaz megfelel a natúrboros alapelveknek. Aromái és ízei nagyon frissen gyümölcsösek: tobzódhatunk a meggyes, szilvás, ringlós jegyekben. Meglepően hosszú és finom. :)