AT Roca Cantallops Xarel-lo
Hűvös, elegáns, sokrétegű fehérbor. Mészköves talaj, északi kitettség, 65 éves tőkék... Mi más is lehetne az eredmény, mint egy ilyen komplex, feszes, ásványos gyönyörűség! 100%-ban a katalánok savhangsúlyos borokat adó szőlőfajtájából, a xarel-lóból készült, de a 8 hónapos hordós érlelés és seprőn tartás szépen kerekíti az összképet: az AT Roca xarel-lója minden évben kiemelkedik krémességével, finom aromáival és összetettségével.
Mas Blanch i Jové Petit Blanc Saó
Nodus En La Parra Blanco
Pepe Mendoza Casa Agrícola Blanco
Biodinamikus művelés, tradicionális szemlélet, mediterrán klíma... Pepe Mendoza mindhárom szőlőfajtából kihozza a legszebbet, legjobbat! A bor 5000 literes tartályokban erjedt spontán, majd a palackozásig seprőn maradt, és egészen minimális ként adtak hozzá - szinte natúr... Rendkívül aromás, sokszínű, vidám és szerethető fehér házasítás!
Szászi Badacsonyi Kéknyelű
Illatában mezei virágok, őszibarack és a kéknyelűre jellemző igzalmas gyógynövényes-szalmás-sós fuvallatok. Kóstolva érett fehér húsú gyümölcsök és citrusosság kavarognak. Spontán erjedt, majd mindössze három hónapot érett hordóban. Már most letámadható, de ha néhány évig nem bántod, azt is meghálálja.