Mind a(z) 4 találat megjelenítve

AT Roca Cantallops Xarel-lo

8.250 Ft
7.150 Ft
Hűvös, elegáns, sokrétegű fehérbor. Mészköves talaj, északi kitettség, 65 éves tőkék... Mi más is lehetne az eredmény, mint egy ilyen komplex, feszes, ásványos gyönyörűség! 100%-ban a katalánok savhangsúlyos borokat adó szőlőfajtájából, a xarel-lóból készült, de a 8 hónapos hordós érlelés és seprőn tartás szépen kerekíti az összképet: az AT Roca xarel-lója minden évben kiemelkedik krémességével, finom aromáival és összetettségével.

AT Roca Cava Esparter Brut Nature

12.500 Ft
10.500 Ft
A pincészet által legtöbbre tartott macabeo szőlőből készült, 100%-ban. Az alapbort félévig hordóba is tették, majd a pezsgőt minimum 40 hónapig érlelték palackban. A szőlők 55 éves, azaz "öreg" tőkék, a terület északnyugati kitettségű, hűvös mikroklímájú. A buborékok egészen finomak, szinte krémesek, az almás-körtés, plusz briósos aromák mellett vanília, toast és egy kis füstös karakter is érezhető. Széles, krémes, telt, nagy cava, ízben is intenzív fehér húsú gyümölcsösséggel és süteményes jegyekkel.

AT Roca Cava Reserva Brut Nature

7.900 Ft
6.850 Ft
Teljesen organikus módon készült, csak természetes élesztőt használtak,, majd 20 hónapig érlelték seprőn. Komplex, sokrétű cava, illatában fehér húsú gyümölcsök, citrusok és édeskömény. Kóstolva barackos-citrusos gyümölcsök és a finom szemcsés bubik mellett egy pici sós, sós fűszeres karakter is megjelenik, ami még izgalmasabbá teszi.

AT Roca Cava Rosat Reserva Extra Brut

8.700 Ft
7.600 Ft
50% macabeo, 50% monastrell, melyek házasságából egy szépséges, lazacszínű rozé cava született. Aromái között eper és erdei bogyós gyümik fedezhetők fel és a 20 hónapos seprőn tartásból és hosszú érlelésből eredő finom süteményesség. Friss, intenzíven gyümölcsös, krémes textúrájú, komplex cava.