1–9 termék, összesen 15 db

AT Roca Cava Reserva Brut Nature

7.900 Ft
6.850 Ft
Teljesen organikus módon készült, csak természetes élesztőt használtak,, majd 20 hónapig érlelték seprőn. Komplex, sokrétű cava, illatában fehér húsú gyümölcsök, citrusok és édeskömény. Kóstolva barackos-citrusos gyümölcsök és a finom szemcsés bubik mellett egy pici sós, sós fűszeres karakter is megjelenik, ami még izgalmasabbá teszi.

AT Roca Cava Rosat Reserva Extra Brut

8.700 Ft
7.600 Ft
50% macabeo, 50% monastrell, melyek házasságából egy szépséges, lazacszínű rozé cava született. Aromái között eper és erdei bogyós gyümik fedezhetők fel és a 20 hónapos seprőn tartásból és hosszú érlelésből eredő finom süteményesség. Friss, intenzíven gyümölcsös, krémes textúrájú, komplex cava.

Bodega Santa Julia El Burro Malbec Natural

8.000 Ft
7.200 Ft
El Burro, azaz A Szamár egy minimális intervenció jegyében készült malbec. 100% organikus szőlőterületről származik a termés, saját élesztővel történt az erjesztés, nem használtak ként és nem is szűrték a bort. Azaz megfelel a natúrboros alapelveknek. Aromái és ízei nagyon frissen gyümölcsösek: tobzódhatunk a meggyes, szilvás, ringlós jegyekben. Meglepően hosszú és finom. :)

Mas Blanch i Jové Petit Blanc Saó

5.200 Ft
4.500 Ft
70% garnacha blanca, 22% macabeo, csak acéltartályt látott. Könnyű, gyümölcsös, nyakalós darab, virágos illattal, citrusokkal, kóstolva pedig a citrusok mellett trópusi gyümölcsök aromáival.

Pepe Mendoza Casa Agrícola Blanco

6.600 Ft
5.900 Ft
Biodinamikus művelés, tradicionális szemlélet, mediterrán klíma... Pepe Mendoza mindhárom szőlőfajtából kihozza a legszebbet, legjobbat! A bor 5000 literes tartályokban erjedt spontán, majd a palackozásig seprőn maradt, és egészen minimális ként adtak hozzá - szinte natúr... Rendkívül aromás, sokszínű, vidám és szerethető fehér házasítás!

Pepe Mendoza Casa Agrícola Tinto

6.900 Ft
5.900 Ft
Organikus, biodinamikus vörösbor, 70% monastrell szőlőből. Spontán módon erjedt, majd használt 500 literes francia hordókban érett hat hónapig. A préseléskor egész fürtöket hagytak, hogy még jobban kiemeljék a monastrell gyümölcsösségét. Friss, epres, aromás vörösbor, selymes textúrával, könnyedséggel.