AT Roca Cava Reserva Brut Nature
Teljesen organikus módon készült, csak természetes élesztőt használtak,, majd 20 hónapig érlelték seprőn. Komplex, sokrétű cava, illatában fehér húsú gyümölcsök, citrusok és édeskömény. Kóstolva barackos-citrusos gyümölcsök és a finom szemcsés bubik mellett egy pici sós, sós fűszeres karakter is megjelenik, ami még izgalmasabbá teszi.
AT Roca Cava Rosat Reserva Extra Brut
Bodega Santa Julia El Burro Malbec Natural
El Burro, azaz A Szamár egy minimális intervenció jegyében készült malbec. 100% organikus szőlőterületről származik a termés, saját élesztővel történt az erjesztés, nem használtak ként és nem is szűrték a bort. Azaz megfelel a natúrboros alapelveknek. Aromái és ízei nagyon frissen gyümölcsösek: tobzódhatunk a meggyes, szilvás, ringlós jegyekben. Meglepően hosszú és finom. :)
Mas Blanch i Jové Petit Blanc Saó
Pepe Mendoza Casa Agrícola Blanco
Biodinamikus művelés, tradicionális szemlélet, mediterrán klíma... Pepe Mendoza mindhárom szőlőfajtából kihozza a legszebbet, legjobbat! A bor 5000 literes tartályokban erjedt spontán, majd a palackozásig seprőn maradt, és egészen minimális ként adtak hozzá - szinte natúr... Rendkívül aromás, sokszínű, vidám és szerethető fehér házasítás!
Pepe Mendoza Casa Agrícola Tinto
Organikus, biodinamikus vörösbor, 70% monastrell szőlőből. Spontán módon erjedt, majd használt 500 literes francia hordókban érett hat hónapig. A préseléskor egész fürtöket hagytak, hogy még jobban kiemeljék a monastrell gyümölcsösségét. Friss, epres, aromás vörösbor, selymes textúrával, könnyedséggel.