Cava Grimau Brut
Egész egyszerűen verhetetlen ár-érték arányú cava! Alapvetően gyümölcsös darab, melyben azért megvan a komplexitás, a nagy, érlelt methode traditionelle pezsgőkre jellemző összetettség, finom élesztős, süteményes jegyek is. Szuper jó ivású, ugyanakkor sokoldalú bubis - felső-közép kategóriás szint, és ahhoz képest nagyon-nagyon baráti áron elérhető...
Trencadis por Grimau Brut Nature
A hagyományos katalán fajták mellett chardonnay-t is tartalmaz a Grimau komplex cavája, mely a barcelonai Gaudi-épületeken is látható csempékről kapta a nevét. 18 hónapig érlelték seprőn, amitől az érett barackos, fehér húsú gyümölcsös jegyek mellett finom toast és briós is keveredik az illatában. Sokrétű, egészen telt, finom cava, tele izgalmas nüanszokkal.
Cava Grimau Brut Nature
Igazi best buy cava, mely megtalálható számos fine dining helyen Spanyolországban és mégsem szálltak el az árral... 18 hónapos palackérlelést kap, mielőtt piacra hozzák. Nagyon finom szemcsés, egyenletes buborékok, egyszerre gyümölcsös, citrusos és finoman élesztős, harmonikus karakter, nem harsogó savérzet, enyhe krémesség jellemzi. Finom, na!
AT Roca Cava Reserva Brut Nature
Teljesen organikus módon készült, csak természetes élesztőt használtak,, majd 20 hónapig érlelték seprőn. Komplex, sokrétű cava, illatában fehér húsú gyümölcsök, citrusok és édeskömény. Kóstolva barackos-citrusos gyümölcsök és a finom szemcsés bubik mellett egy pici sós, sós fűszeres karakter is megjelenik, ami még izgalmasabbá teszi.
Alsina & Sarda Cava Brut Nature Vintage
Alsina & Sarda Cava Brut Blanc de Blancs
Pepe Mendoza Casa Agrícola Blanco
Biodinamikus művelés, tradicionális szemlélet, mediterrán klíma... Pepe Mendoza mindhárom szőlőfajtából kihozza a legszebbet, legjobbat! A bor 5000 literes tartályokban erjedt spontán, majd a palackozásig seprőn maradt, és egészen minimális ként adtak hozzá - szinte natúr... Rendkívül aromás, sokszínű, vidám és szerethető fehér házasítás!
Real Agrado Viura
Gazdag illat barackkal, trópusi gyümölcsökkel és enyhe gyógynövényességgel. 40 éves tőkék, kézi szüret, a gyümölcsösség megőrzése érdekében alacsony hőmérsékleten történő erjesztés, csak acéltartályban. Jó savú, izgalmasan gyümis, könnyedségében is komplex viura (avagy macabeo, ahogy másfelé hívják).